Azt hitték, ételmérgezésük van, de gázmérgezést szenvedtek a luxushotelben

GettyImages-523143126

A mexikói luxushotelben vakációzó amerikai házaspár ételmérgezésre gyanakodva kért segítséget egy helyi kórházban. Később kiderült, hogy tüneteiket egy mérgező gáz belélegzése okozhatta.

Abby Lutz és John Heathco a mexikói El Pescaderóban, egy ötcsillagos luxushotelben töltötte vakációját, ahol váratlan rosszullét tört rájuk. Miután kórházba mentek, jobban lettek, de néhány nap múlva holtan találták őket hotelszobájukban.

Így szenvedett gázmérgezést a házaspár

A gyanú szerint a házaspár halálát szén-monoxid mérgezés okozta, amihez állítólag az is hozzájárult, hogy a hotel szellőzőrendszere nem működött megfelelően. A mexikói rendőrség vizsgálja, hogy az eset valóban gázmérgezés miatt történt-e. A hotel egyelőre nem kommentálta a történteket.

Mint ismert, a szén-monoxidot csendes gyilkosnak is nevezik, mivel áldozatainak alvás közben esélyük sincs észrevenni a figyelmeztető jeleket. A szén-monoxid-mérgezés leggyakoribb tünete a fejfájás, a szédülés, a gyengeség, a gyomorpanaszok, a hányás, a mellkasi fájdalom és a zavartság.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra