Ismered Magyarország határátkelőit?

GettyImages-1131899362

Bár ma már kevésszer kell útlevél ahhoz, hogy átlépjük országunk határain, és lepedőnyi papírtérképet sem hajtogatunk a kocsiban, hogy biztosan odataláljunk a határátkelő helyre, azért még nem árt tudni, honnan hová jutunk.

Szlovák, osztrák, horvát, szerb, román, ukrán és szlovén szomszédainkat számtalan határátkelő helyen meg tudjuk közelíteni. Köztük szárazföldi és vízi, közúti és gyalogos lehetőségeket egyaránt találunk, ha ügyesek vagyunk, és ha tudunk válaszolni a következő kérdésekre…

Tedd próbára a fejedbe táplált GPS-t! Hajrá!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelést délebbre találod!

Értékelés:

0–3 találat: Ööö… Jó, azért, ha még megvan az a bizonyos papírtérkép, szerintem vedd elő, és tedd be a kocsiba. Biztos, ami biztos.

4–6 találat: A bizonytalanságokat betudjuk a határok képlékenységének és a tavaszi fáradtságnak. Azért a GPS-t ne kapcsold ki, ha útnak indulsz.

7–10 találat: Ez igen! Melléd bátran beülhet az autóba, aki kis kiruccanásra vágyik. Veled biztosan oda is érkezik meg, ahová elindult. Gratulálunk!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra