Kinek a hangján szólaltak meg ezek a retró magyar mesehősök?

frakk-1

Hogy kicsoda Pom Pom? Ó, igazán senki sem ismeri! Pedig, ahogy Frakk, A nagy ho-ho-ho-horgász, a Mézga család vagy Pityke őrmester, úgy ő is régi kedves pajtásunk. De vajon kiknek a hangján égtek be memóriákba gyerekkorunk retró kedvencei?

„Beszél majd az utókor? Kiről? Dr. Bubóról?”  – de a sokoldalú doktor remekbe szabott, zseni rímjei mellett vajon arról is beszél még az utókor, kiknek a sziporkázó szinkronjával aranyozták be ezek a fergeteges mesehősök fakult kópiákon visszanézhető retró gyermekkorunk?

Tedd próbára a füled és emlékezőtehetséged!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0-3 pont: Még ha Festéktüsszentő Hapci Benő mobilszámát kérdeztük volna, megértenénk a bizonytalanságot, de így? Csak arról lehet szó, hogy szemtelenül fiatal vagy a retró mesékhez.

4-6 pont: Talán arról lehet szó, hogy Hókuszpók meghekkelte az eredményt, vagy még valamivel korábban Szerénke és Lukrécia elvitték a nyelvedet. Legközelebb biztos több szerencsével jársz.

7-10 pont: Na, ez már igen! Látszik, hogy tartalmas órákat töltöttél a Magyar Televízió képernyője előtt, talán még akkor is, amikor hétfőn csak hangyaháborút sugároztak. Gratulálunk!

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek