Felismered, ki melyik regényben szerepel?

GettyImages-507184020

A regények középpontjában az olvasó számára gyakran a történet áll, ám a legtöbbször a szereplők személyisége, egyénisége teszi emlékezetessé számunkra az adott sztorit. Azoké az ikonikus szereplőké, akik vagy példaképek lesznek, vagy elrettentő példaként állnak előttünk. Neked elsőként ki jut most eszedbe?

Minden kérdés során regényenként mutatunk három nevet, neked pedig ki kell találnod, melyik műben szerepelnek. Nézzük, össze tudod-e kötni a regényhősöket a művekkel!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4: Úgy tűnik, nem vagy nagy rajongója az olvasásnak. Itt az ideje bepótolni legalább a nagy klasszikusokat! 

5–7: Nem rossz teljesítmény, de talán nem ártana felfrissíteni a korábban olvasottakat.  

8–10: Gratulálunk, szép teljesítmény! Te aztán valóban nem spóroltad meg a betűket. Mit szólnál hozzá, ha most a kötelező olvasmányokat kéne kitalálnod egyetlen mondatból? Kattints ide!

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek