Tudod, hol található a Feszty-körkép? Itt a nagy nevezetességkvíz!

Arpadfeszty

Lenyűgöző tájak és történelmi nevezetességek. Szerencsére kis hazánk bővelkedik a jó helyekben. A közelgő nyári szünetet ki lehet használni kisebb-nagyobb kirándulásokra is. Teszteld, hogy mennyire tudod, melyik nevezetesség merre van, ha pedig nem megy, ne keseredj el, itt az ideje felfedezni az országot!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelést lejjebb találod.

0–4 találat: Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt közte tényleg nehéz kérdés. Csináld meg újra, biztosan jobb eredményt érsz el.

5–7 találat: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Talán mert gondolatban már ezeken a helyeken kalandozol. Nincs más hátra, irány valami jó kis kirándulóhely!

8–10 találat: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a még nehezebb kérdések is mentek volna, úgyhogy készülj a folytatásra. Ugye nem csak a hazai nevezetességekben vagy ilyen jó?

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek