A nagy sorozatkvíz: Vajon mire emlékszel az ikonikus sorozatokból?

GettyImages-1235973093 (1)
Berényi Bianka

A különböző műfajú kedvenc sorozataink mindannyiunk legjobb barátai egy rossz napon, egy szakítás után, vagy akár egy barátnős, vidám estén. Te mennyire emlékszel rájuk?

Mennyire vagy a sorozatok rabja? Rengeteg széria létezik már, a legkülönfélébb műfajokat felvonultatva, és akár a tévében, akár valamelyik streamingplatformon futnak, mind odabilincselnek a képernyők elé. Ikonikusnak tartott sorozatok, régi epizódok ismétlései vagy új részek, európai történetek, amerikai sikerek, családi, baráti, szerelmi kapcsolatokra épülő sztorik, mindegy is, a lényeg, hogy mindet imádjuk, és újra meg újra látni kell őket! Most itt az idő, hogy leteszteld, mire emlékszel ezekből a szériákból.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

0–3 pont: Te nem vagy annyira otthon ezekben az alapsorozatokban az eredményed alapján, de lehet, hogy csak megkoptak már az emlékeid rájuk vonatkozóan.

4–6 pont: Egész jó eredmény, de azért még van mit csiszolni, szóval ha épp nincs más dolgod, hétvégére tervezz be egy sorozatmaratont!

7–8 pont: Szép munka! Nagyon jó pontszámot értél el, te a vígjátéksorozatoktól kezdve a bűnügyi sztorikig mindenben otthon vagy. 

9–10 pont: Le vagyunk nyűgözve! Az eredményed alapján, ha kijön egy széria, te tuti, hogy végignézed, és azok közé tartozol, akikben meg is maradnak az ezekkel a sorozatokkal kapcsolatos infók!

Oszd meg másokkal is!
Mustra