Mennyire ismered Horvátországot?

GettyImages-521165512

A magyarok évről évre előszeretettel választják Horvátországot nyaralási célpontként. Ám az ország nemcsak tengerpartjával csalogatja a turistákat, hiszen számos természeti kinccsel és építészeti különlegességgel büszkélkedhet ez a Balkán-félszigeten fekvő délkelet-európai állam.

Azt talán sokan tudják, hogy hol találhatók a horvát tengerpart legkiválóbb strandjai, de vajon azzal is tisztában vagyunk, hogy milyen világörökségi helyszínekkel büszkélkedhet az ország, illetve milyen hagyományaik vannak a horvátoknak? Töltsd ki kvízünket, hogy kiderüljön, mennyire mozogsz otthonosan Horvátországban.

Te mennyire ismered Horvátországot?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4: A válaszaid alapján úgy tűnik, téged még nem ragadott magával Horvátország. Sebaj, kvízünkkel talán sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet.  

5–7: Nem rossz teljesítmény, ennek ellenére nem árt, ha még egy kicsit beleásod magad a horvátok történelmébe és kultúrájába.

8–10: Gratulálunk, szép teljesítmény! Lehet, hogy nem csak a horvátokról tudsz ennyi mindent? Ajánljuk figyelmedbe a világ fővárosairól szóló kvízünket is!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek