Végre nyaralunk! De hol találhatóak ezek a látványosságok?

GettyImages-601762951

Végre itt a nyár, és ránk vár a világ, hogy vakációnk alatt felfedezzük minden zegét-zugát. De vajon tudod is, hogy melyik európai látványosságot hol találod meg pontosan? Ha az utolsó pillanatig vártál az utazásszervezéssel, meríts ihletet kvízünkből, hogy hova szeretnél eljutni végül.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4 találat: Ez most nem sikerült valami fényesen, de nem baj, annál több dologra fogsz tudni rácsodálkozni európai utazásaid során.

5–7 találat: Szép munka! A fontos európai látványosságokat tudod, hol találhatod meg. Lehetséges, hogy idén érdemes egy olyan országba látogatnod, amelynek látványosságát most nem sikerült eltalálnod.

8–10 találat: Gratulálunk! Vagy nagyon művelt vagy, vagy nagyon sok helyen megfordultál már, vagy mindkettő egyszerre. Valószínűleg tenghet benned a kalandvágy, és az új megismerése iránti mozgatórugód is erős lehet. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra