18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mennyire ismered az erogén zónákat?

GettyImages-1326072783

A férfiaknak és a nőknek ugyanannyi erogén zónája van, mégis sok kihasználatlanul marad. Létezik specifikus és nem specifikus erogén zóna, ezek felfedezése sokkal izgalmasabbá teszik az együttlétet. De tudod-e, hogy mit és hol keress? Teszteld a tudásod!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4 pont: Kicsit ciki, de ez most elégé kifogott rajtad. Biztos, hogy elmúltál már 18 éves?

5–7 pont: Ezen van még mit javítani, és ez nemcsak a saját, hanem a párod dolga is. Játszd újra a tesztet, majd este próbáljátok ki az ágyban is!

8–10 pont: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Reméljük, nem csak elméletben működik jól a szexuális életed. Ha nehezebb kvízt is kipróbálnál, akkor hajrá!

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra