Mennyire jól ismered az angol beceneveket? – Kvíz

GettyImages-1180111468
Molnár-Zolnay Fruzsina

Ha becézni szeretnénk angolul egy pasit, azt mondjuk: darling, honey, sweet fox, babe. Ha egy lánynak kedveskednénk angolul, az eper, méz, mézes nyúl, szivárvány, hold szavak működhetnek, azaz strawberry, honey, honey bunny, rainbow, moon, vagy akár a sweetheart, sweety pie vagy Dolly.

De minden névnek van egy rövidített alakja, vagy becézett formája is, amelyről sokszor nehéz megállapítani, melyik névből is származik eredetileg. Vajon egy Bobbynak mi a becsületes neve? 

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

0–3 találat: Mielőtt egy romantikus randira mennél angol ajkú jelölteddel, tájékozódj a beceneveket illetően, vagy válassz a fent felsorolt honey, babe és más jolly joker megoldások közül egyelőre.

4–7 találat: Nem rosszak a tippek, de még akad mellényúlás bőven. Amíg nem vagy biztosabb a dolgodban, szólítsd inkább csak édes rókámnak, azaz sweet foxnak párodat, abból nem lehet baj. De már jó úton jársz, ne add fel!

8–10 találat: Bravó! Bátran merj becézgetni angolul, nem fognak megsértődni, jó eséllyel eltalálod a keresett nevet majd. Meghozta gyümölcsét a sok nyelvtanulás, valamint a nyelvterületen, közösségi médiában vagy a tévé előtt töltött idő.

Oszd meg másokkal is!
Mustra