Kristen Stewart: Kísérteties volt felvenni Diana hercegnő esküvői ruháját

GettyImages-1349311193

Diana hercegnő ikonikus menyasszonyi ruhájának közel azonos mását öltötte magára Kristen Stewart, és utána azt mondta, nem volt olyan izgalmas, mint azt először az ember lánya gondolná.

Kísérteties nap volt, amikor felvettem a ruhát – mondta a 31 éves színésznő a Spencer című film premierjén.

Stewart, aki a néhai Diana hercegnőt alakítja a filmben, hozzátette, hogy a jelenet, amelyben a menyasszonyi ruhát viseli, tulajdonképpen egy montázs amely Diana lelki szemei előtt játszódnak le – ilyen jelenet az esküvője Károly herceggel 1981-ben.

Szerettünk volna ízelítőt adni az egész életéből, nemcsak annak a bizonyos hétvégének a történéseiről – osztotta meg a színésznő. 

Bár Stewart azt mondta, hogy magáról az esküvőről nem lesz jelenet a filmben, Pablo Larraín rendező segített neki elképzelni, mit érezhetett Diana közvetlenül Károly herceggel való esküvője előtt – írja a People.

A színésznő a néhai hercegnőt alakítja a filmben, amely egy háromnapos ünnepi hétvége során játszódik 1991 decemberében. A Spencer valós eseményeken alapul, olyannyira, hogy azt az ünnepi hétvégét eleveníti fel, amelyen Diana úgy döntött, ideje véget vetni közös házasságának Károly herceggel.

Kristen Stewart-ot a filmben nyújtott alakítását egyébként a Post „kísértetiesen zseniálisnak” nevezte.

Az Alkonyat színésznője az interjúban arról is beszélt, hogy az egyik jelenetben Lady Di besétál egy étterembe útbaigazítást kérni, és mindenki azonnal felismeri – ehhez pedig valóban tud kapcsolódni.

Kicsit butának hangzik, de abszurd ez a jelenetnek, mert azt mondod magadnak: Haver, te Diana hercegnő vagy, aki éppen most ment be egy helyre, ahol fish and chipset adnak enni – mondta. Egyértelműen tudod, hogy az embereknek ez lesz a reakciójuk – fűzte hozzá.

A film Magyarországon november 11-én kerül a mozikba.

Oszd meg másokkal is!
Mustra