700 éves hagyománnyal szakít koronázási ünnepségén III. Károly

GettyImages-1341309828

III. Károly koronázási ünnepsége több szempontból is rendhagyónak ígérkezik. Itt egy újabb dolog, amiben az uralkodó szembemegy az évszázados hagyományokkal.

A hírek szerint III. Károly király fejére egy, az eddigieknél jóval visszafogottabb, modernebb szertartás keretében kerül korona, amely nem minden tekintetben követi a brit monarchia megszokott tradíciót. Ez állítólag a király megjelenésére is kiterjed majd.

Öltözékével is szakít a hagyományokkal III. Károly

Miközben a korábbi uralkodók hagyományosan selyemharisnyát és lovaglónadrágot viselve jelentek meg a ceremónián, addig III. Károly a katonai egyenruháját tervezi felvenni a jeles eseményre. Úgy tudni, a király a vezető tanácsadóival folytatott konzultációt követően döntött így, akik a hagyományos öltözéket túlságosan elavultnak ítélték. Mint ismert, Károly király koronázását május 6-án, a westminsteri apátságban tartják.

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra