Felismered a legnagyobb karaokeslágereket egyetlen sorból?

GettyImages-74410695

Ha te is előszeretettel ragadsz mikrofont, de legalábbis kórusban énekelsz a tömeggel, akkor azt gondolnád, a kisujjadból kirázod ezt a kvízt. Vajon neked lesz igazad?

Vannak olyan slágerek, amiket már olyan sok helyen és annyiszor lejátszottak, hogy úgy érezzük, ha álmunkból felkeltenének, akkor is tudnánk a szövegét. Csakhogy nem ugyanaz folyamatosan énekelni egy dalt, vagy egy szövegrészből rájönni, melyik népszerű számról van szó. Teszteld a zenei tudásod!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4: Ez sajnos nem sikerült túl jól, de nyugtasson meg az a tény, hogy valóban nem egyszerű egyetlen sorból kitalálni egy dalt.

5–7: Egész jól ismered a népszerű slágereket; úgy tűnik, nem jössz zavarba a dalszövegektől.

8–10: Gratulálok! Ezek után nem csodálkoznék, ha összefutnánk egy karaokebárban veled, és úgy énekelnéd a slágereket, hogy a monitoros segítséget már igénybe sem veszed.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra