Felismered a legnagyobb karaokeslágereket egyetlen sorból?

GettyImages-74410695

Ha te is előszeretettel ragadsz mikrofont, de legalábbis kórusban énekelsz a tömeggel, akkor azt gondolnád, a kisujjadból kirázod ezt a kvízt. Vajon neked lesz igazad?

Vannak olyan slágerek, amiket már olyan sok helyen és annyiszor lejátszottak, hogy úgy érezzük, ha álmunkból felkeltenének, akkor is tudnánk a szövegét. Csakhogy nem ugyanaz folyamatosan énekelni egy dalt, vagy egy szövegrészből rájönni, melyik népszerű számról van szó. Teszteld a zenei tudásod!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4: Ez sajnos nem sikerült túl jól, de nyugtasson meg az a tény, hogy valóban nem egyszerű egyetlen sorból kitalálni egy dalt.

5–7: Egész jól ismered a népszerű slágereket; úgy tűnik, nem jössz zavarba a dalszövegektől.

8–10: Gratulálok! Ezek után nem csodálkoznék, ha összefutnánk egy karaokebárban veled, és úgy énekelnéd a slágereket, hogy a monitoros segítséget már igénybe sem veszed.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra