Kamilla királyné exférjével a királyi család egy másik tagjának is volt dolga

GettyImages-1420495481

Meglepő, de igaz, ráadásul Kamilla királyné és volt férje egyaránt máig nagyon jó kapcsolatot ápolnak vele!

Azt mindenki tudja, hogy III. Károly királynak nem az első felesége Kamilla – akárcsak azt, hogy Kamilla életében sem ő az első férj. Andrew Parker Bowlesszal 1973-tól 1995-ig tartott Kamilla házassága, amelyből két közös gyermek is született. A ma 82 éves Andrew-nak is van ugyanakkor egy kis titka: a királyné előtt Anna királyi hercegnővel randizott.

A Hello magazin szerint sok közös volt bennük, például mind a ketten nagyon szeretik a lovakat és a lóversenyzést. Kapcsolatuk 1970-ben kezdődött, de még azelőtt véget ért, hogy valóban szárba szökhetett volna. A dolognak egy nagyon egyszerű oka volt – Andre Parker Bowles római katolikus, míg a királyi család tagjai anglikán vallásúak, így házasság nem jöhetett szóba.

A két család tagjai ugyanakkor ugyanazokban a körökben mozognak máig, Anna és Andrew pedig szoros, baráti kapcsolatban maradtak azt követően is, hogy a romantikus kapocs megszűnt köztük.

Anna hercegnő lányának, Zarának épp ezért Parker Bowles a keresztapja.

Gyakran találkoznak lóversenyeken is, legutóbb Ascotban kapták őket lencsevégre.

Kamilla királyné volt férje máig jól kijön Annával
Kamilla királyné volt férje máig jól kijön AnnávalMax Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Andrew Parker Bowles egyébként volt feleségével is kiváló kapcsolatban maradt, olyannyira, hogy Károly és Kamilla 2005-ös esküvőjére őt is meghívták. Annát pedig Andrew után megtalálta a boldogság – kétszer ment férjhez, két gyermeke Mark Phillipstől született, 30 éve pedig Sir Timothy Laurence felesége lett.   

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek