Minden részletre emlékszel a Jóbarátokból? Most kiderül

GettyImages-138425600
Gerhát Petra

A kilencvenes évek kultikus sorozata által több generáció szívébe lopta be magát Monica, Phoebe, Rachel, Ross, Chandler és Joey. A hat New York-i fiatal mindennapjait éveken át követhettük nyomon a televízió képernyőjén keresztül. De vajon mennyire figyeltünk a sok nevetés közepette? Most kiderül!

A Jóbarátok című televíziós sorozatról valószínűleg még azok is hallottak, akik egyetlen részt sem láttak belőle, de akik végignézték, azóta is dalolják a büdös macska dalát, és léggitározzák a főcímet, ha meghallják. Az alábbi kvízben az igazi fanok is próbára tehetik magukat agyfacsaró kérdéseinkkel. Vajon lesz, aki minden kérdésre tudja a helyes választ?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–3 pont: Biztos jó pár részt láttál a sorozatból, de sajnos ez még nem elég ahhoz, hogy igazi rajongónak nevezd magad. 

4–6 pont: Nem rossz, de azért érdemes még egyszer elindítani a lejátszást, ha jobb eredményt szeretnél elérni.

7–8 pont: Majdnem tökéletes eredmény, szép munka! Reméljük, a teszt után kedvet kaptál egy könnyed esti ismétléshez. 

9–10 pont: Gratulálunk, te tényleg igazi rajongó vagy, és a memóriád is kiváló! Mondanánk, hogy nem kell megnézned többet egy részt sem, de tudjuk, hogy valamikor ismét végignézed.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra