Jane Fonda: „Robert Redfordnak nem velem, hanem általában a nőkkel volt baja”

GettyImages-841652280

Nem finomkodott a szavaival Jane Fonda, amikor egykori partneréről, Robert Redfordról beszélt a cannes-i filmfesztiválon.

A Deadline szerint Fonda úgy nyilatkozott, hogy Redford egyáltalán nem szeretett csókolózni, és a színésznek szinte kivétel nélkül rossz volt a hangulata.

„Azt éreztem, nem szívesen csókolózik velem”

A 85 éves Fonda és a 86 éves Redford mindössze négy filmben játszott együtt, az elsőt, az Üldözők címűt 1966-ban mutatták be, az utolsót, a Milyen hosszú az éjszaka című romantikus drámát pedig 2017-ben. Ez utóbbiban mély kapcsolat alakul ki a filmvásznon a két idős főhőst alakító színész között.

Évtizedek teltek el, mire Jane Fonda megértette, Robert Redford nem rá haragszik
Évtizedek teltek el, mire Jane Fonda megértette, Robert Redford nem rá haragszikDominique Charriau / Getty Images Hungary

De bármennyire is úgy tűnt, hogy a filmvásznon a színészek egy hullámhosszon voltak, Jane Fonda most elárulta, hogy a színfalak mögött bizony másként zajlott minden. 

Szinte kivétel nélkül azt érzete, hogy Redford nem szívesen csókolózott vele a jelenetekben.

A színésznő sokáig azt gondolta, a sármos színésznek vele van baja, ellene van kifogása, de egy idő múlva rájött, hogy Robert Redford általában véve nincs kibékülve a női nemmel. Igaz, erről soha nem beszélt kollégájának.

A színésznő végezetül hozzátette: mindennek ellenére azt gondolja, Redford egy nagyon jó ember, és mindig nagyon jól érezték magukat a közös munka során.

Fonda szerelmes volt Redfordba

Annak ellenére, hogy Jane Fonda nem finomkodott Redforddal kapcsolatban, a színésznő ugyanabban a cannes-i beszélgetésben azt is elmondta, hogy négy közös filmjükből háromban szerelmes volt a színészbe.

Robert Redfordnak és Jane Fondának közös reklámfilmjeik is voltak
Robert Redfordnak és Jane Fondának közös reklámfilmjeik is voltakSilver Screen Collection / Getty Images Hungary

„Nagyon jól éreztem magam vele” – mondta, annak ellenére, hogy úgy évtizedekig úgy élte meg, Redfordnak miatta volt rossz hangulata, ellene van kifogása a forgatásokon. 

Mindez akkor változott meg, amikor a Milyen hosszú az éjszaka című filmet forgatták, ahová a férfi háromórás késéssel, és szintén morcosan érkezett meg.

Fonda ekkor, túl a nyolcvanon értette meg, bevallása szerint ekkor érett meg arra, hogy tisztán lássa, Redfordnak a világgal, és nem vele van problémája. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra