Egy tojás fotóját kedvelik legtöbben az Instagramon, nem találod ki, miért

GettyImages-1339056712

Az Instagram-rekord fricskának indult, s bár eredetileg is az volt vele a cél, hogy a legtöbb kedvelést gyűjtő képpé váljon, feltöltője sem hitte el a sikert.

2019 januárja sem lehetett sokkal kevésbé szürke, mint amilyen mostanában az időjárás, ez azonban nem tudta megakadályozni, hogy egy tojás képe váljon az Instagram királyává. Lassan négy éve trónol a legtöbb lájkot begyűjtött kép dicső trónusán – na de mi vitte oda?

Ezeket a képeket kedvelik a legtöbben

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Kylie Jenner – ha a húsz legtöbb kedvelést begyűjtő Instagram-bejegyzés sorrendjét böngésszük, nevükkel többször is találkozunk, másoké mellett. A legszűkebb élmezőnyben, a dobogón Ronaldo két fotója került második és harmadik helyre: 32,6 millió követője örült a focistával, amikor bejelentette feleségével, hogy ikreket várnak, amikor pedig feltöltötte azt a fotót, melyen a Louis Vuitton kampányában Messivel sakkozik, az 40 millió embert mozgatott meg.

Sehol sincsen ugyanakkor Messi és Ronaldo sem egy tojástól, amelynek képe 56 millió kedveléssel még mindig magabiztosan az első.

 Az Instagram-rekord egy poén

Ne azt firtassuk, hogy a tyúk vagy a tojás volt-e előbb, hanem hogy az utóbbi hogy került az Instagramra. Chris Godfrey hozta létre az @world_record_egg fiókot, amelynek egyetlen képe máig ezé a tojásé. 2019 januárjának első hétvégéjén töltötte fel Godfrey a képet, melyhez annyit írt:

„Döntsük meg a világrekordot, legyen ez a tojás az Instagram legkedveltebb képe. Most Kylie Jenner fotója az 18 millió kedveléssel!”

A célt mindössze tíz nap alatt elérte a tojáskép, és azóta sem sikerült letaszítani a világ, vagyis az Instagram tetejéről, ami már csak azért is érdekes, mert Kylie Jennernek a kislányáról készített első képe volt az, amit letaszított a trónról.

Üdítő színfolt a sok gyerekfotó közt

Arról, hogy érdemes-e gyermekeink képeit nyilvánosan megosztani az Instagramon, nem annyira érdemes vitát nyitni, hiszen ismert tény, hogy ez nem ajánlott, de az is, hogy sokan teszik ezt. Jenner második gyermekéről, illetve Cristiano Ronaldo gyermekéről készült fotók is vannak a 20 legnépszerűbb Instagram-poszt közt, az emberek egyszerűen kíváncsiak ezekre a tartalmakra. Készen állnak ugyanakkor egy jó poénra is, ami akár egyetlen tojás is lehet.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra