Kitalálod, melyik híres mondást ki mondta?

GettyImages-1190039562

Ezeket a mondásokat és sokszor már közhelyes életigazságokat legalább egyszer már biztos hallottad vagy használtad életed során. De vajon tudod-e, pontosan kinek a száját hagyták el a leghíresebb idézetek? Elhoztuk a legnagyobb gondolkodók, ikonikus művészek, irodalmi szereplők, valamint történelmi személyek gondolatait, amelyeket rongyosra használunk. Kitalálod, melyiket ki mondta?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés: 

0–4 pont: Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Ebbe a kvízünkbe még a legdörzsöltebbeknek is beletörhet a bicskája. 

5–7 pont: A legtöbb idézetet jól ismered, de néhány kérdés azért még kifogott rajtad. Sebaj, így is nagyon szép ez az eredmény, és legalább megtanultad néhány ismert gondolat eredetét!

8–10 pont: Gratulálunk! Lenyűgöző teljesítmény! Te aztán igazán képben vagy a leghíresebb idézetekkel! Igazi profi vagy, le a kalappal!

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra