Kvíz: kitalálod, milyen állatot tartottak a híres festők, írók és tudósok?

Dalí hírnevéhez méltó háziállatot választott, Einstein egy csomagban kapta kedvencét, Virginia Woolf négylábú társával küzdött a depresszióval. Kitalálod, hogy milyen állatok voltak ők?

Bárki, aki már tartott életében háziállatot, tudja, hogy milyen könnyen a szívünkhöz nőhetnek kedvenceink. Boldogabbá tehetik a mindennapjainkat, segíthetnek átvészelni életünk nehéz időszakait, nagyszerű dolgokra inspirálhatnak minket. 

A híres írók, festők és tudósok is jól tudták ezt. Néhányan négylábú barátra tettek szert kedvencük képében, mások egzotikus állatokat választottak maguk mellé. Kvízünkből kiderül, melyikük milyen háziállatot tartott. Ha nem tudod, tippeld meg!

Minden kérdés megválaszolására 90 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Forrás: Ana Gallo és Katherine Quinn: Kis kedvencek és híres gazdáik

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra