Ez az 5 legjobb film szerintünk az HBO Maxon

GettyImages-1388911200

Fantasztikus és friss filmekkel is várja az HBO Max a mozi szerelmeseit: kínálatuk segít, hogy tényleg ne kelljen mozijegyet váltanod, mégis élvezhesd ezt a szórakozást.

Még mindig nagy öröm, hogy a streamingszolgáltatók annyi szuper lehetőséget kínálnak nekünk arra, hogy otthonunk elhagyása nélkül élvezhessük a filmeket: ez alkalommal az HBO Max kínálatából válogattunk nektek filmeket. 

1. Batman

A legújabb Batman-filmet alig néhány hete mutatták be a mozikban, de máris megnézheted az HBO Max kínálatában: a közel háromórás film mellett extrákat is kínálnak a rajongók számára. Sokan vannak, akik még mindig az egykori vámpírt látják a főhőst alakító Robert Pattinsonban, de érdemes egy esélyt adnod neki a denevérruhás hős szerepében – ahogyan ez már megtörtént párszor, vele ismét sikerült új lendületet adni a karakternek.

Igazán sötét lett ez a Batman, egyben elpusztíthatatlanabb, mint valaha volt, és kevés választ el minket attól, hogy ne azt gondoljuk, akár a rosszfiúk közé is beállhatna.

Elég valószínű, hogy Matt Reeves rendező nem egyetlen filmmel gazdagítja a Batman-univerzumot, hanem a későbbiekben is visszatér majd a sötétre festett hőshöz, már csak ezért is érdemes felvenni a Batman-sztori fonalát!

A filmet itt nézheted meg.

2. Richard király

Az Oscar-gálán a pofonosztó egyértelműen elítélt szerepébe került Will Smith, ami már csak azért is kár, mert egyébként a Richard királyban nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb főszereplőnek járó szobrocskát is. A filmben Venus és Serena Williams apját formálja meg a színész, aki négy és fél évesen kezdte el lányait teniszezni tanítani – úgy, hogy ő maga is akkor fogott ütőt a kezébe először. Hogy vajon nélküle sokkal többre vagy éppen sokkal kevesebbre jutottak volna lányai, nem fogja a film elárulni, de drámai jelenetekben és érzelmekben is bővelkedve mutatja meg a profi tenisz világát is.

Itt nézheted meg a Richard királyt.

3. Dűne

A klasszikus nagyon régóta várt filmadaptációjával is találkozhatunk a szolgáltató kínálatában: a Dűne két és fél órán át szakít ki a jelenből, a tavalyi év legnagyszabásúbb látványfilmjeként. Bár bírálták a filmet azért, hogy a történet igazán vontatottan halad benne, a látvány és a hangulat minden nézőt kárpótolt, ráadásul Jason Momoától Timothée Chalamet-n át Zendayáig a tehetséges és kurrens sztárok legjava kapott szerepet a grandiózus sci-fiben.

A Dűne itt tekinthető meg.

4. Kimi

Poszt-Covid krimi is bekerült az HBO Max kínálatába: a Kimiben a Zoe Kravitz alakította főhősnő válik a pandémia hatására szinte képtelenné arra, hogy elhagyja otthonát, ahol Kimi névre hallgató virtuális asszisztensével és a szembeszomszéddal tart csak valamiféle kapcsolatot. Munkája is a virtuális asszisztenst fejlesztő céghez köti: a félreértelmezett felhasználói utasítások elemzésével igyekszik javítani a szolgáltatást,

ám egy hangfelvételen az algoritmus hibája helyett egy gyilkossággal szembesül, majd nyomozni kezd.

A Kimi is vár rád az HBO Maxon.

5. Felszállás – Veled a Marsra

Ha egy egyszerű romkom már nem elégíti ki az igényeidet, ajánljuk ezt a filmet, amelyben a szerelmi szál egészen a Marsig visz! A főhős azért indul a vörös bolygóra, melyet az ember már kolonizált, hogy ott újra találkozhasson szerelmével, azonban útközben úgy alakul a dolog, hogy egy potyautasba botlik az űrhajón, akivel egymás párját kezdik el alakítani, és persze hamarosan a valóságban is egymásra találnak… Lana Condor Cole Sprouse oldalán komédiázik a filmben, ami tökéletes kikapcsolódást jelent.

Itt meg is nézheted!

Ha már minden ajánlott filmünket láttad, barangolhatsz az HBO Max sorozatai közt is: korábban innen is ajánlottunk már kedvenceket!

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra