Harry könyve Vilmos hercegnek különösen fog fájni

GettyImages-1243351922

A kiszivárgott információk szerint nagyot fog szólni Harry herceg hamarosan megjelenő Tartalék című könyve. A kötet állítólag annyira kemény lesz Vilmos herceggel szemben, hogy akár kibékíthetetlen kapcsolatot is szülhet a testvérek között.

Egy bő hét múlva, január 10-én jelenik meg Harry herceg Tartalék című könyve, melyben kendőzetlenül vall majd eddigi életéről. A The Sunday Times szerint a könyv sokkal rosszabb lesz a királyi család számára, mint amire számítanak. 

Harry keményen minősíti Vilmos herceget

A The Sunday Times szerint Harry herceg közelgő memoárja különösen kemény lesz bátyjával, Vilmos herceggel szemben, miután Kate Middletonról is lerántja a leplet, ám viszonylag elnéző lesz III. Károly királlyal szemben.

Harry hamarosan megjelenő könyvében nem kíméli Vilmost és feleségét sem
Harry hamarosan megjelenő könyvében nem kíméli Vilmost és feleségét semChris Jackson / Getty Images Hungary

A The Sunday Times meg nem nevezett informátora szerint a könyv rosszabb lesz a királyi család számára, mint amire számítanak. A lapnak nyilatkozó bennfentes szerint a testvérek közti harcokról olyan részletek is napvilágot látnak majd, melyek eddig még nem kerültek a nyilvánosság elé, és meglehet, hogy ez komoly nézeteltérést okozhat majd Harry és Vilmos között.

A testvérpár kapcsolata már most sem nevezhető rózsásnak, miután tavaly decemberben a Netflixen elindult a „Harry és Meghan” történetéről szóló sorozat, melyben Harry ellentmondást nem tűrő kritikával illette bátyja munkatársait, akik állítólag vele és Meghan Markle-lel szemben összejátszottak a sajtóval.

A sorozatban elhangzott vádak miatt állítólag Vilmos herceg minden kapcsolatot megszakított Harryvel, és nem tervezi, hogy újra szóba áll vele.

Dianáról is megemlékezik

A készülő memoár érinti Harry gyászát édesanyja, a néhai Diana hercegnő halála kapcsán. A hamarosan megjelenő írás arról árulkodik, hogy a királyi család felnőtté érett sarja nem gyógyult fel abból a traumából, amit gyermekkorában fiatalon elhunyt édesanyja halála okozott.

Harry még mindig sebeket hordoz édesanyja halála miatt
Harry még mindig sebeket hordoz édesanyja halála miattTim Graham / Getty Images Hungary

A kritikusok a könyvet mérföldkőnek számító kiadványként írják le, amely egy őszinte és magával ragadó személyes portré lesz.

Harry korábban azt nyilatkozta: hálás azért a lehetőségért, hogy megoszthatja mindazt, amit eddigi élete során tanult, és izgatott amiatt, hogy az emberek épp az ő tollából olvashatnak majd első kézből egy olyan beszámolót az életéről, amely valóban pontos és hiteles.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra