Fotók a Szex és New York díszbemutatójáról - lássuk, ki hogy néz ki ma

GettyImages-1357970048

A régi Szex és New York főcímére emlékeztető ruhában jelent meg Sarah Jessica Parker a Szex és New York folytatása, az And Just Like That premierjén.

Igazi örömünnep lehetett a 10 részes And Just Like That (És egyszer csak) díszbemutatója tegnap este, ahol a sorozat szereplői kivétel nélkül felvonultak.

SJP ruhája, egy Oscar de la Renta kreáció. A tüllszoknya a korábbi főcímben vált ikonikus darabbá.
SJP ruhája, egy Oscar de la Renta kreáció. A tüllszoknya a korábbi főcímben vált ikonikus darabbá.Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

Noha a Szex és New York 2004-ben véget ért, a történet továbbra is nagy érdeklődésre tart számot. „Úgy gondolom, hogy a fiatal nők még mindig nagyon kötődnek ehhez a történethez” – mondta SJP a Vogue-nak .

Mr. Big, azaz Chris Noth, sármja nem tud megkopni
Mr. Big, azaz Chris Noth, sármja nem tud megkopniJames Devaney / Getty Images Hungary

„Mert a sorozat arról szól, hogy olyan barátságokat találj, amelyek számítanak, olyan munkát keress, ami kiteljesít téged, és keresd a szerelmet, még akkor is, ha az nem mindig örömteli pillanatokkal ajándékoz meg.”

Charlotte imádnivalóan önazonos
Charlotte imádnivalóan önazonosJamie McCarthy / Getty Images Hungary

Mint köztudott, Samanthán túl (Kim Cattrall) Darren Star sem tér vissza a sorozathoz. Utóbbi a forgatókönyvíró-producer, aki elmondta: „Nem tudtam részt venni a sorozat munkálataiban, mert jelenleg az Emily in Parison dolgozom, így kapacitáshiány miatt sajnos ez most nem fért bele.”

David Eigenberg, Cynthia Nixon és Niall Cunningham - a sorozatban ők egy család
David Eigenberg, Cynthia Nixon és Niall Cunningham - a sorozatban ők egy családDimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

”Ennél sokkal szomorúbb, hogy Willie Garson pár rész után már nem lesz látható az epizódokban, szeptemberben elhunyt. Stanford Blatch karaktere ettől szerencsére az első pár részben még feltűnik, élete utolsó heteiben ugyanis forgatott a sorozatban.

Cathy Ang Charlotte örökbefogadott kislánya jól megnőtt és egy kis zongoravirtuóz lett belőle, anyukája legnagyobb örömére
Cathy Ang Charlotte örökbefogadott kislánya jól megnőtt és egy kis zongoravirtuóz lett belőle, anyukája legnagyobb öröméreJames Devaney / Getty Images Hungary

Izgalmas új figurák is érkeznek. Sarah Ramírez karaktere, Che Diaz egy furcsa standup komikus, aki egy népszerű podcast házigazdája is, a műsorában Carrie Bradshaw pedig gyakran megfordul.

Sara Ramirez a filmben egy podcast műsorvezetőjeként sziporkázik
Sara Ramirez a filmben egy podcast műsorvezetőjeként sziporkázikJamie McCarthy / Getty Images Hungary

Nicole Ari Parker a dokumentumfilmes Lisa Todd Wexley-t alakítja majd, ő állítólag Samanthát van hivatva pótolni, ami azért nagy falat, sokszor ugyanis Kim vitte az egész sorozatot a hátán.

Nicole Ari Parker, a Samantha-pótlék sugártó szépséggel és remek humorral van megáldva
Nicole Ari Parker, a Samantha-pótlék sugártó szépséggel és remek humorral van megáldvaDimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

A sorozat premierje ma volt az HBO Go-n. A csatorna december 9-én két részt tett elérhetővé, a további nyolc epizód hetente kerül terítékre.

Mario Cantonenak a sorozat folytatásában is jól áll a sértődékenység
Mario Cantonenak a sorozat folytatásában is jól áll a sértődékenységJamie McCarthy / Getty Images Hungary

A részek egyelőre felirattal futnak, de nyugalom, a jól ismert magyar szinkronhangok már stúdióba vonultak, kedden erről mi is beszámoltunk a Díványon. Emellett közöltünk egy írást arról is, hogy a pszichológus milyennek látja Carrie személyiségjegyeit.

Oszd meg másokkal is!
Mustra