Most van itt az ideje, hogy elindulj a pénzváltóhoz

GettyImages-1485550440
Gerhát Petra

Ha eddig halogattad, hogy eurót válts a nyaralásra, jól tetted.

Hosszú ideje nem látott magasságokban szárnyal a forint. 

A napokban egyre bizakodóbbak lehettünk az euró árfolyamát illetően, nemzeti valutánknak egy hét alatt sikerült stabilizálnia 374 forinton az euró árát. A szakemberek szerint hamarosan a lélektani határt is súrolhatja a magyar fizetőeszköz, ugyanis mind a külpolitika, mind a hazai gazdasági körülmények ideálisak arra, hogy tovább erősödjön.

Irány a pénzváltó

Az elmúlt egy év során egyszer sem ért ennyit még a pénzünk, elérkezett a pillanat, hogy ha eddig nem tettük, gondoskodjunk a nyaralásra szánt büdzsénk euróra vagy dollárra váltásáról. Mivel minden vezető devizával szemben tapasztalható volt az erősödés, most akkor is jól járunk, ha nem Nyugat-Európa az idei nyári célpont. 

Az euró napi nyitó árfolyama ma is 374 forinton állt, ezzel közel egy hete stabil a magyar fizetőeszköz értéke. A szakértők szerint sokáig nem érdemes várni, ha valutát vennénk.

Külön szerencsés, hogy az online banki szolgáltatások elterjedésével még a lábunkat sem kell kitennünk otthonunkból ahhoz, hogy ezt megtehessük.

Manapság már nem kell sorban állnunk a pénzváltó irodák előtt, számtalan olyan azonnal elérhető megoldás lapulhat a telefonunk applikációi között, amely segítségével a fotelből is elintézhetjük banki ügyeinket. Ha még nincs virtuális bankszámlánk, pár kattintással, percek alatt készíthetünk magunknak többféle devizaalszámlával együtt, így a nyaralás során akár készpénzmentesen is biztonsággal vásárolhatunk majd. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra