Melyik kontinensen piros a sivatagi homok színe?

GettyImages-1095370032

Melyik földrészen van a világ legmagasabb, legmelegebb, leghidegebb vagy legsötétebb helye? Melyik kontinens milyen csodákat rejt? Lehet, hogy minderről még földrajzórán sem volt szó.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Tedd próbára a tudásodat!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4: Biztos, hogy mindig ott voltál földrajzórán? Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt közte tényleg nehéz kérdés.

5–7: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Ne kapkodj, 40 másodperc elég sok idő, használd ki nyugodtan. És most vegyél elő egy földgömböt, ha még van otthon olyan.

8–10: Gratulálunk, szép teljesítmény! Úgy tűnik, kifejezetten rajongsz az érdekes információk iránt, és kiváló lexikális tudással rendelkezel.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra