Melyik filmben játszottak fontos szerepet ezek az ételek?

GettyImages-108327854

Mennyire ismered a híres filmes ételeket? Ha többször is láttad már a kvízben szereplő alkotásokat, akkor gyerekjáték lesz magas pontszámot elérni.

Számos olyan ikonikus filmet ismerünk, amelyekből, ha álmunkból felébresztenek, akkor is tudnánk idézni, vagy amiről azonnal eszünkbe jut egy híres kajajelenet, esetleg egy központi szerepet játszó étel. Előre szólunk: nem jó ötlet éhesen nekiállni a kvíz kitöltésének.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés

0–4: Ez a kvíz most nem sikerült, de legalább megvan a program az elkövetkezendő hétvégékre: van mit bepótolnod a filmek terén, így jöhet a filmnézős maraton a barátokkal vagy a családdal. 

5–7: Szép eredmény; még ha nem is láttad az összes filmet, vagy már olyan régen nézted, hogy néha fogalmad sincs, melyikben mit ettek a szereplők.

8–10: Gratulálunk! Téged aztán nem lehet zavarba hozni filmes kérdésekkel. Bizonyára nagy mozirajongó vagy, és emellett a finom ételeket sem veted meg.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra