Extrém nehéz angol kvíz – Ha már hármat eltalálsz, profi vagy

GettyImages-1204566780

Újabb „Mit jelenthet a…?” típusú angol kvízünkkel jelentkezünk, ezúttal extrém nehéz kiadásban. Jó szórakozást, vért izzadást és sírva nevetést kívánunk hozzá!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0-4: Gratulálunk! Ennél a kvíznél igazán remek teljesítményt értél el! Reméljük, sikerült szórakoztató módon megismertetnünk a mindennapi használatban felesleges, új angol szavakkal!

5–7: WOW! Lenyűgöző teljesítmény! Igazán nem gondoltuk volna, hogy lesz, aki ennyi helyes találattal végzi el a kvízünket! Igazán büszke lehetsz az eredményedre!

8–10: Te már az anyanyelvi angoloknál is jobban beszéled a nyelvet, minimum egy professzor szintjén vagy! Csak kitörő tapssal tudunk reagálni eredményedre! Le a kalappal!

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra