18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kéj és vágy: ezekben a Netflix-sorozatokban és -filmekben tombol az erotika

GettyImages-1289183912

A különböző streamingszolgáltatóknak köszönhetően annyi jó film kerül naponta elénk, hogy néha nem könnyű választani sem. Ám mindenkinél elérkezhet az a pillanat, hogy épp nincs kedve se a drámához, se a krimihez, de még egy jó vígjáték is untató. Romantika? Na ne! Erotika? Arra már kevesebben mondanak nemet. Szerencsére ebből is van választék bőven: a Netflix sorozatai és filmjei közül válogattunk!

Mi most a Netflix kínálatából válogattunk, és igazán jó filmekre és sorozatokra bukkantunk, melyekben tombol a vágy.

365 nap és 365 nap: Ma

A lengyel erotikus dráma már folytatást is kapott (365 nap: Ma) és mind a két rész nagyon gyorsan a Netflix sikerlistájának élére ugrott. Nem csoda: a történet is jó, a hangulat is forró és még a hely is gyönyörű. A film női főszereplője Szicíliába utazik, csakhogy az utazás váratlan fordulatot vesz: Massimo, a helyi maffia tagja elrabolja és 365 napig fogságban tartja őt, hogy a nő beleszeressen. 

Egy erotikus felhangokkal teli sorozat párosban is jó időtöltés
Egy erotikus felhangokkal teli sorozat párosban is jó időtöltésfiladendron / Getty Images Hungary

Laura egy varsói luxusszálloda értékesítési igazgatója, akinek a magánéletében nincs szenvedély. Massimo Torricelli a szicíliai maffiacsalád fiatal és jóképű főnöke, akire apja meggyilkolása után szállt a hatalmi pozíció. Ami a folytatást illeti… A 365 nap: Ma című rész Blanka Lipińska trilógiájának második regényén, a This Dayen alapul, és hasonló fülledtséget hoz, mint az első rész.

Vágyak/Valóság

A Vágyak/Valóság (Sex/Life) sem spórol a vad és erotikus szexjelenetekkel. Billie-nek (Sara Shahi) megvan mindene, amire egy nő vágyhat: jóképű férj, két gyerek, nagy ház, biztos anyagi háttér. Ám valamiben mégis hiányt szenved: a szexuális kielégülésben. Azután, hogy a húszas éveiben meglehetősen vad kalandokban volt része, most sokkoló a nagy nyugalom.

Ráadásul a férjének fogalma sincs arról, hogy mire vágyna az asszony, és milyen emlékek, na meg vágyak villannak fel benne exével, Braddel kapcsolatosan (Adam Demos).

Egészen addig, míg meg nem találja Billie naplóját a laptopon, és elszabadul a kéj mindenkiben…

Valeria

A spanyol szexvígjáték eddig két évaddal szórakoztatta a nézőket. Valeria egy fiatal nő, aki közel 30 éves és folyamatosan válságban él. Sem a karrierje, sem a házassága nem úgy halad, ahogy ő azt szeretné.

Fiatalon ment férjhez, így mostanra jött rá, hogy mi is hiányzik az életéből, és mi az, amit máshogyan szeretne csinálni.

Szerencsére vannak barátai, akikhez mindig fordulhat egy-egy jó szóért, a sorozatban pedig mindnyájuk életébe bepillanthatunk egy kicsit. Eddig talán a Szex és New Yorkról is írhattunk volna – leszámítva a házasságot –, érződik is némi hasonlóság, de ez nem árt a sorozatnak. Ízlésesen nyúl az erotikához, garantált lesz a szórakozás annak, aki egy laza, könnyed, csajos filmre vágyik.

Netflix and chill: az amerikai szlogennek van némi pikáns íze is
Netflix and chill: az amerikai szlogennek van némi pikáns íze ismiodrag ignjatovic / Getty Images Hungary

Az ablakomon át

Az ablakomon át című spanyol erotikus filmet 2022 februárjában mutatta be a Netflix. Nem kapott akkora hírverést, mint a 365 nap, pedig járna neki. 

A főbb szerepekben Julio Peña, Clara Galle és Pilar Castro látható. A film Ariana Godoy venezuelai írónő azonos című regényének adaptációja.

Raquel Alvarez keményen dolgozik és komolyan veszi a jövőjét. Az élete mindig csak róla és az anyjáról szólt, ez tartotta meg Raquelt az egyenes úton. Kizárólag arra vágyik, hogy pszichológus legyen. Erre, és persze arra, hogy Ares Hidalgo felfigyeljen rá. Egy véletlen találkozás ráébreszti Raquelt, hogy a fellobbanása minden, csak nem viszonzatlan. Szexuális vonzalmuk hamarosan olyasmivé mélyül el, amit egyszerűen csak túlfűtöttként lehet leírni. Fülig egymásba szeretnek, de azért ez nem minden…

Bűnös vágy

A mexikói sorozatnak már a címe is arról árulkodik, hogy nem épp szende apácákról fog szólni. Alma tanárnőként dolgozik, van egy lánya és egy férje, aki magas pozícióban dolgozik – és akiről úgy gondolja, hogy csalja őt. Barátnőjével, Brendával csajos estét tartanak azzal a megfontolt szándékkal, hogy egyéjszakás kalanddal felejtsék el bánatukat. Találnak is rá megfelelő személyt, kezdődhet a szex, csakhogy Brendát másnap holtan találják a fürdőkádban. Állítólag öngyilkos lett, de ezt senki sem hiszi el. 

Megindul a nyomozás, de ezzel együtt az fülledt szexjelenetektől sem kell búcsút vennünk: erotika és krimi egyben a film.

Jó hír azoknak, akik tartanak a „mexikói sorozat feelingtől”: ez csak nagyon minimális mértékben jelenik meg benne, az Esmeraldára még nyomokban sem hasonlít.

Ha valaki mégis inkább „klasszikusra” vágyna erotikus filmek terén, akkor A szürke ötven árnyalatát, ha pedig még tanulná a témát, akkor a Szexoktatást javasoljuk a streamingszolgáltató kínálatából. Jó filmezést!

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra