Sir Elton John elsírta magát, Joe Biden annyira zavarba hozta

GettyImages-1426748687

Joe Biden nyilvános szereplései egyre kínosabbak, néha úgy tűnik, alig tudja, hol van, és mit csinál. Most mégis a másik fél esett jobban zavarba, amikor pedig leesett a tantusz, meghatódottságában elmorzsolt néhány könnycseppet.

II. Erzsébet 1998-ban lovagi rangra emelte Elton Johnt, akit azóta Sir Elton Johnként emlegetünk. 2019-ben Emmanuel Macron francia elnök a legmagasabb francia állami elismeréssel tüntette ki az akkor már 72 éves szupersztárt. A becsületrendet az alkotó zenei munkássága mellett az AIDS ellen folytatott kitartó küzdelmének méltatásául is kapta.

2021-ben Károly walesi hercegtől vehette át a világhírű legenda az újabb tisztességet. A windsori rezidencián az azóta királlyá lett Károly az Order of the Companions of Honourrel, vagyis a brit becsületrenddel olyan illusztris társaságba emelte be a könnyűzenei legendát, melynek a mindenkori királlyal mindössze 65 tagja lehet. Köztük kapott helyet korábban például, Sir David Attenborough,  és Sir Paul McCartney is.

Pénteken Washingtonban, a Fehér Ház gyepén tartott koncerten Joe Biden is beállt azon vezetők sorába, akik hivatalosan is elismerik a háromnegyed százados alkotóművész zenei és társadalmi jelentőségét. A Sir Elton Johnt teljesen váratlanul érő, National Humanities Medal odaítélése, a példátlan zenei pályafutás mellett most is az énekes AIDS ellen vívott csatájának szól.

A megtiszteltetés átadásával Joe Biden végre szándékkal lepte meg, és hozta zavarba a mellette állókat, nem pedig tévedésből vagy feledékenységből, bár az amerikai közvélemény efféle, egyre gyakoribb zavarait a munka miatti túlterheltségtől jelentkező fáradtságnak hajlamos betudni…

Sir Elton John, amint felmérte a helyzet komolyságát, meghatódottságában elmorzsolt néhány könnycseppet a 2000 meghívott előtt. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra