Csoda, hogy életben maradt: 35 óra után találták meg a horgászt

GettyImages-925403348

Csak az isteni gondviselésnek köszönhető, hogy élve került elő az a férfi, aki csónakjával a víz alá került. Több mint harminc órán át nem adott hírt magáról.

Több mint egy napot töltött a nyílt óceánon a 25 éves Charles Gregory, akinek a horgászata majdnem tragédiába torkollt. Ha a családja nem lép kapcsolatba a hatóságokkal, a fiatal férfi ma valószínűleg már nem él.

Eltűnt a nyílt óceánon

A floridai Charles Gregory napja pont úgy kezdődött, ahogyan a többi. Kora reggel a St. Augustine-i kikötőbe indult, hogy ott a csónakjával vízre szállhasson, és horgászni induljon. Ám a férfinak nyoma veszett. A fiatalember eltűnését még aznap jelentette a családja, ennek köszönhető, hogy még életben van.

Több mint egynapnyi küzdelem

A rémült és kimerült Charlesra a floridai partoktól úgy 20 kilométernyire bukkant a parti őrség repülőgépe. Kiderült, hogy a férfi közel 4 méteres, lapos fenekű hajóját egy hullám találta el, ami a vízbe taszította őt. A CNN beszámolója szerint a fiatalembernek sikerült ugyan visszaállnia a fedélzetre, de a tengerben sodorta a víz, ami után szó szerint küzdött az életben maradásért. 

A férfi édesapja, Raymond Gregory elmondta, hogy a fiát több medúza is megcsípte, és a hosszú, vízben töltött órák alatt megannyi cápát is látott. 

Csodával határos módon azonban a férfi ép bőrrel megúszta, a parti őrség legénysége szerint az ijedségen kívül tényleg nem esett baja. Az édesapja szerint is jól van a fia, bár leégett a napon, és éjszaka a hűvös szélben és a hideg tengerben nagyon nehezen tudta melegen tartani magát. Charlest végül a parti őrség átadta a mentőszolgálatnak, akik kórházba szállították.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra