Mire emlékszel Brinkmann professzorék hétköznapjaiból?

GettyImages-1271169619

Valahol a Kórház a város szélén és a Vészhelyzet között volt egyszer egy klinika a Fekete-erdőben. Dolgozott ezen a klinikán egy felelősségteljes és sármos professzor, akinek szakmai tudása és filozofikus bölcsessége mellett őszes, majd később festett halántéka mágnesként vonzotta a nőket. Neked rémlik még ebből valami?

Klaus, Christa, Udo, Elke és a kis Benji hamar hozzánk nőttek, bár amikor az 1980-as évek végén nálunk vetíteni kezdték a sikersorozatot, nekünk még igencsak más problémáink voltak, mint a  kellemes, erdei Brinkmann-ház napfényes teraszán 100%-os narancslét gondterhelten szürcsölgető orvosdinasztiának.

Lássuk, mire emlékszel!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess tovább!

Értékelés

0–3 találat: A diagnózis: emlékezetkiesés. Orvosi javallat: az epizódok újranézése, szemüvegben!

4–7 találat: Átmeneti memóriazavarnak betudható apróbb tévedések, gyógyszeres ellátást nem igényel, biztató elmeállapot, hajrá!

8–10 találat: Kész orvosi csoda, a szakma értetlenül áll a tökéletes megoldások előtt, bravó!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra