A három Michelin-csillaggal rendelkező párizsi L' Arpège étterem nemrégiben a kritikusok kereszttüzébe került: egyik vendégük egy kétcentis műanyagdarabkát talált a rántott cukkinivirágban. Az étterem pechjére a vendég történetesen a Le Figaro gasztroírója volt, így az eset rögtön nyilvánosságra került. „Ebben a kategóriában, ennyi pénzért ez megengedhetetlen” – írta az ételkritikus, hozzátéve, hogy „nincs rosszabb, mint egy elszomorító vacsora”. Az étterem negyedszázada rendelkezik a Michelin-csillaggal, és jelenleg a 31. legjobb étterem a világon. Az árai is ehhez igazodnak: a legolcsóbb fogás 50, a legdrágább 220 eurót kóstál.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés