Kvíz: Melyik belevaló regényhősnő mondta? Felismered az idézeteket?

Kivételes egyéniségek, talpraesettek és rettenthetetlenek – kedvenc női hőseink nem félnek szembemenni a társadalmi elvárásokkal, felvállalni önmagukat és veszélyes kalandokra indulni. Kvízünkben őket idézzük meg.

Minden erős női főhőssel bíró regényben eljön az a pillanat, amikor a karakter végre kiböki, amire már a könyv eleje óta vártunk: a véleményét az őt körülvevő társadalomról, a felé irányuló elvárásokról, saját helyzetéről vagy éppen a képbe került lovagról. Milyen csodálatos pillanat is az! 

Kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, vajon tudod-e, hogy melyik belevaló hősnőtől származik az idézet?

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra