Így csinálj kis pénzből nagy vagyont mesterséges intelligenciával

GettyImages-1418934535

Mindenki álma minimális befektetéssel nagy vagyont csinálni: egy dollármilliomos szerint erre most a mesterséges intelligenciának köszönhetően nagyobb az esély, mint valaha volt.

Matt Higgins a Harvardon is tanított már, a Cápák között amerikai változatában is szerepelt, pedig Queensben koldusszegényen nőtt fel. A mesterséges intelligenciában nagy lehetőségeket lát – szerinte akár 100 dollárnyi pénzből is vagyont lehet csinálni a segítségével.

Szerinte ma a következőket kell megtenned, ha kevés pénzből akarsz gyorsan meggazdagodni:

  • Keress egy gyorsan növekvő, egyelőre rétegeket érintő trendet – amely ugyanakkor elég vonzó ahhoz, hogy az emberek fizessenek érte. Ilyen lehet Higgins szerint a mesterséges intelligencia használata kisvállalkozók és startupok számára.
Így segíthet vagyonépítésben a kis befektetésből is a mesterséges intelligencia
Így segíthet vagyonépítésben a kis befektetésből is a mesterséges intelligenciaTeera Konakan / Getty Images Hungary
  • Szánj egy teljes napot arra, hogy minden lehetséges ismeretet begyűjts a témában, a TikTokot és az Instagramot is böngészd át alaposan a mesterséges intelligenciával kapcsolatos tartalmakért, majd készíts egy hosszú videót, vagy szövegesen foglald össze hosszan tudásod. Ehhez is használhatod a mesterséges intelligenciát, de ne plagizálj!
  • Készíts logót, weboldalt, és nevezd el a kurzusod, mindehhez szintén a technológiát hívhatod segítségül. A Midjourney segít a logóban, a Durable a weboldalban, a Pictory pedig videós oktatóanyagban.
  • Hirdetéseidet is a ChatGPT-vel írasd meg, a Twitter-threadek olvasása segíthet abban, hogy a legjobb utasításokat add neki. Hírleveleidet, e-mailjeidet is megírja a chatrobot: Higgins szerint ennyi elég egy jó ötlet mellett ahhoz, hogy hamarosan nagy bevételre tehess szert!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra