Így csinálj kis pénzből nagy vagyont mesterséges intelligenciával

GettyImages-1418934535
Olvasási idő kb. 2 perc

Mindenki álma minimális befektetéssel nagy vagyont csinálni: egy dollármilliomos szerint erre most a mesterséges intelligenciának köszönhetően nagyobb az esély, mint valaha volt.

Matt Higgins a Harvardon is tanított már, a Cápák között amerikai változatában is szerepelt, pedig Queensben koldusszegényen nőtt fel. A mesterséges intelligenciában nagy lehetőségeket lát – szerinte akár 100 dollárnyi pénzből is vagyont lehet csinálni a segítségével.

Szerinte ma a következőket kell megtenned, ha kevés pénzből akarsz gyorsan meggazdagodni:

  • Keress egy gyorsan növekvő, egyelőre rétegeket érintő trendet – amely ugyanakkor elég vonzó ahhoz, hogy az emberek fizessenek érte. Ilyen lehet Higgins szerint a mesterséges intelligencia használata kisvállalkozók és startupok számára.
Így segíthet vagyonépítésben a kis befektetésből is a mesterséges intelligencia
Így segíthet vagyonépítésben a kis befektetésből is a mesterséges intelligenciaTeera Konakan / Getty Images Hungary
  • Szánj egy teljes napot arra, hogy minden lehetséges ismeretet begyűjts a témában, a TikTokot és az Instagramot is böngészd át alaposan a mesterséges intelligenciával kapcsolatos tartalmakért, majd készíts egy hosszú videót, vagy szövegesen foglald össze hosszan tudásod. Ehhez is használhatod a mesterséges intelligenciát, de ne plagizálj!
  • Készíts logót, weboldalt, és nevezd el a kurzusod, mindehhez szintén a technológiát hívhatod segítségül. A Midjourney segít a logóban, a Durable a weboldalban, a Pictory pedig videós oktatóanyagban.
  • Hirdetéseidet is a ChatGPT-vel írasd meg, a Twitter-threadek olvasása segíthet abban, hogy a legjobb utasításokat add neki. Hírleveleidet, e-mailjeidet is megírja a chatrobot: Higgins szerint ennyi elég egy jó ötlet mellett ahhoz, hogy hamarosan nagy bevételre tehess szert!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek