Tom Selleck, Hulk Hogan, Kövér László – Felismered az ikonikus bajszokat? Kvíz!

Nem a bajusz teszi a férfit. Legalábbis manapság, amikor a simára borotvált arcbőr és az ápolt, de dús szakáll közt választ szinte az összes férfiember. Pedig volt idő, amikor az orrseprű a férfias vonzerő egyik legfontosabb kelléke volt.

Régen nem csak filmsztárok és államférfiak, idős írók viseltek karakteres szőrt ajkuk felett: a hetvenes-nyolcvanas években készült focicsapatfotókon és családi albumokban például rendre több a bajszos fiatalember, mint a borotvált képű. Kackiásra pödört, pengevékony, dúsan leomló, tömött, nyalka, falka... Végtelen változatosságúra trimmelhető ez a férfias szőrviselet, amit ma már inkább az idősebb korosztály kedvel, de aminek egy-egy különlegesre formázott verziója ismert karakterek védjegye lett, és aminek hagyományát itthon erre specializálódott egyesület is őrzi. 

Mai kvízünkben ilyen ismert bajszokról kérdezzük olvasóinkat, akiket arra kérünk, keressék meg a bajuszkakukktojásokat! Melyik bajusz nem illik a többi közé?

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Mentesen főzni könnyű!

 

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra