Tényleg ennyire bogarasok voltak a világirodalom nagy írói? – Igaz vagy hamis kvíz!

Mindannyiunknak van valamilyen bogara, de nincs bogarasabb a nagy elméknél. De vajon tényleg annyira bogarasok, mint ahogyan azt a következő állítások sejtetik?

Franz Kafka például szívesen látogatott nudista táborokat, de az alsóját mindig magán hagyta; Virginia Woolf nem ismert tréfát a krikettpályán, leigázott rokonai ezért csak démoni dobóként emlegették; Alexander Dumas pedig mindössze huszonhárom éves volt, amikor megvívta az első párbaját, de a készülődés izgalmában megfeledkezett arról, hogy szorosra húzza az övét, ugyanis ellenfele előtt lecsúszott a nadrágja. 

De vajon igaz-e, hogy Stephen King gyerekkora óta fél a bohócoktól? Vagy hogy Ernest Hemingway impozáns cipőgyűjteménnyel rendelkezett? Kiderülnek a kvízünkből!

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra