Otthonosan mozogsz a konyhában? Kvízünkből kiderül!

Igennel feleltél? Szuper. De az, hogy jól mozogsz, nem elég. A kérdés az, vajon képben vagy-e azzal is, hogyan készülnek a legalapvetőbb ételek, miben különböznek egymástól az alapvető ételkészítési technikák. Tudod, hogy miből áll a rántás, vagy épp mi kell a palacsintatésztába?

Főzni állítólag mindenki tud: a L’ecsó című rajzfilmben legalábbis egy kedves patkányról is ez derül ki. De vajon tényleg így van? Első blikkre nem így fest a dolog. Bár a gasztronómia pár éve már nagyon is divatos dolog, mégis mintha egyre kevesebben és egyre ritkábban állnánk be a tűzhely mögé. Mintha kevesebb lenne az időnk, és mintha egyre jobb ételeket lehetne házhoz szállíttatni is. Azért vannak, akik tartják a frontot, és akik akkor sem halnának éhen, ha holnapra bezárna az összes evős hely, és nem lehetne pizzát rendelni sem. Te közéjük tartozol? 

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra