Hajmeresztő zeneszövegek tinikorunkból. Felismered, melyik dalból valók?

Tartalmas, mondanivalóval rendelkező, ugyanakkor a zene ütemére pörgő, ráadásul rímelő dalszöveget írni nem könnyű. A popszakma jeles képviselői mégis rendre megpróbálják.

A kilencvenes és kétezres évek valóságos aranybánya, ha furcsa, erőltetett vagy teljességgel értelmezhetetlen dalszövegek után kutatunk. Mindegy volt, csak marjon? Vagy senki nem figyelt a szövegre, amikor őrült jók voltak a ritmusok? Nem tudni, mi lehetett az oka, de ezekben az években futószalagon készültek a mindannyiunk talpa alá való dalokhoz ma már megmosolyogtató sorok. 

Ezek közül szeretnénk közkincsé tenni néhányat. Emlékszel még, melyik kedvenc együttesedhez tartoztak az alábbi szövegek?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

A KEVESEBB TÖBB. A MENTES JOBB. – MEGJELENT MENTES ANYU SZAKÁCSKÖNYVE

 

„Mentesen táplálkozó családnak főzni nagy kihívás. Ezt a lányaim mellett megtanultam. Ebbe a kötetbe olyan recepteket válogattam, amelyekből akár többhetes menü is összeállítható, gyorsan elkészíthető, így bőven jut idő a családra is. A könyvvel elsősorban a sorstárs mentes anyukák életét szeretném megkönnyíteni, de mindenki sok hasznos ötletet meríthet belőle."

Nemes Dóra újságíró, a Dívány szerzője, a Mentes Anyu megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Mentes receptekkel először „csak” meggyőződésből kísérletezett, majd a családban felbukkanó inzulinrezisztencia és gluténérzékenység óta kötelezően és elszántan foglalkozik.

Mentes Anyu szakácskönyve ide kattintva már rendelhető!

Promóció

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.