3+1 beülős hely, ahol társasozhatsz és kávézhatsz Budapesten

Az őszi időjárás szűkre szabja a programlehetőségeket, de ne aggódj, amíg össze tudod toborozni a barátidat és szívesen töltöd az estédet társasozással. Három plusz egy helyet ajánlunk, ahol mind jól szórakozhattok.

Az esős és hideg őszi napokon semmire sem vágyunk jobban, mint egy bögre forró italra és jó társaságra. Azokon az estéken, amikor összegyűlnek a barátok és előkerülnek a társasjátékok, minden feltétel teljesülhet. Elhoztam neked három plusz egy helyet, ahova beülhettek a barátokkal, rendelhettek magatoknak ételt és italt, és bőséges társasjáték-kínálatból válogathattok.

1. Board Game Cafe

Egy jó hangulatú estét szeretnél eltölteni a barátaiddal? Vagy otthonra vennél társasjátékot, de tanácstalan vagy, hogy mit válassz? A Board Game Caféban akár két legyet is üthetsz egy csapásra. A kávéd, az üdítőd, a szendvicsed vagy a sütemények mellé válassz a több mint 500 társasjátékból - bizony, eszegethetsz és iszogathatsz is játék közben -, az sem baj, ha még sosem játszottál vele, a játékmester majd segít eligazodni a szabályokon. A csapat kedves és segítőkész, szívesen ajánlanak játékot, ha megrettentene a bőség zavara. Akár vásárolhatsz is náluk, több társasuk van készleten, de akár meg is rendelik neked. A Board Game Cafe családi és tematikus eseményeket is rendez, az időpontokért érdemes követni a Facebook-oldalukat.

Nyitva tartás: Hétfőtől csütörtökig 14 és 22 óra között, pénteken 14 és 24 óra között, szombaton 12 és 24 óra között, vasárnap pedig 12 és 22 óra között tartanak nyitva.

Árak: Mielőtt megérkeznétek, mindenképpen foglaljatok asztalt telefonon. A játékhasználat díja fejenként 3 órára 500 forint. Kávét 340, paninit 890, süteményt 590 forinttól, kézműves söröket 690 forinttól kaphatsz.

Cím: 1094 Budapest, Ferenc körút 17.

2. Társa's Játék Bár

A Társa's Játék Bár szuterén termeiben hangulatos raklapbútorok között és egy befőttesüvegnyi limonádé társaságában vághattok bele a társas estbe. Több mint kétszáz játék közül válogathattok, amiben itt is segítségetekre lesz egy játékmester, aki, ha szükségetek van rá, elmagyarázza a szabályokat. Kávézhattok, koktélozhattok, sörözhettek és borozhattok az este folyamán, ha pedig megéheztek, ropogtatnivalók és háromféle szendvics közül választhattok. Rendezhetsz ide társasos vagy kvízes csapatépítőt és szülinapot is.

Nyitva tartás: Keddtől csütörtökig 15 és 23 óra között, pénteken 15 óra és éjfél között, szombaton 12 óra és éjfél között, vasárnap pedig 12 és 22 óra között tartanak nyitva.

Árak: A Társa's Játék Bárba nem kötelező az asztalfoglalás, viszont a 800 forintos játékdíj foglalás nélkül 3, foglalással pedig 4 órára érvényes. Az árból 400 forintot lefogyaszthatsz. Csütörtökön az érvényes diákigazolványod felmutatása ellenében 50% kedvezményt kapsz, 400 forintos jegyedből pedig 200 forintot fogyaszthatsz le. Válthatsz 5 (3600) és 10 alkalmas (7200) bérletet is. Kávét 290, koktélt 950, sört 430, szendvicset pedig 410 forinttól kérhetsz.

Cím: 1137 Budapest, Katona József utca 21.

3. Game Up Pub

Ugyan a Game Up Pubban kávét is ihatsz, de meglátod, inkább a sört ajánlják majd, persze maradhatsz az üdítők és a teák mellett vagy komolyabb vizekre is evezhetsz a röviditalokkal. Ráadásul itt a legnagyobb az ételkínálat is, rendelhetsz szendvicstálat, tortillázhatsz és nassolhatsz. Játszhattok stratégiai, parti-, műveltségi, klasszikus vagy akár kétszemélyes játékokkal, a játékmesterek a segítségetekre lesznek. Ha pedig a kollégáidat hoznád el, három csapatépítő csomag közül választhatsz, de tarthatod itt a szülinapodat és a lány- vagy legénybúcsúdat is.

Nyitva tartás: Hétfőn 16 és 22, kedden 16 és 23, szerdán 16 és 23, csütörtökön 16 és éjjel 1, szombaton 14 és éjjel 1, vasárnap pedig 14 és 22 óra között tartanak nyitva.

Árak: Asztalt telefonon vagy Facebook-üzenetben foglalhatsz. A játékdíj fejenként 300 forint, amit 2000 forint feletti fogyasztás esetén nem számítanak fel. Kávét 340, sört szintén 340, röviditalokat 290, üdítőt 340 forintért kérhetsz. A melegszendvics 790, a kis Game Up tál pedig 2490 forint.

Cím: 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 4.

+1 Metagame

A Metagamenél ugyan nem tudsz enni vagy inni, viszont ha nagy játékrajongó vagy, benevezhetsz az üzletükben megrendezett versenyekre, amiknek az időpontját előre feltöltik az eseménynaptárukba. Készítsd a Magic, a Vanguard vagy a Pokémon kártyáid! A versenyek nevezési díja változó, a nyereményeddel tovább építheted a paklidat. A Metagame üzleteiben kártyákat és társasjátékokat is vásárolhatsz.

Nyitva tartás: A Metagame 1 hétfőtől péntekig 12 és 20, szombaton 10 és 18 óra között tart nyitva, a Metagame 2 hétfőtől péntekig 12 és 19 óra között.

Cím: Metagame 1: 1132 Budapest, Kádár utca 10., Metagame 2: 1114 Budapest, Szabolcska Mihály utca 9.

Kölcsönözz otthonra!

Ha nincs kedved beülni valahová, ha otthon szeretnél kuckózni, vagy ha szívesen játszanál egy társassal több napig, lehetőséged van kölcsönzésre is. A Szellemlovas Szondi utcai üzletében több mint 260 játék közül válogathatsz, és ha tetszik, meg is veheted. A már bontott társas kedvezményes árát kaucióként ki kell fizetned az üzletben, ezért te döntheted el, hogy visszaviszed és visszakéred az árát vagy megtartod.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek