Amikor a szállásadóknak elege lett a tökrészeg turistákból

Az utcán bulizó brit és orosz fiatalok kedvenc üdülőhelye, Magaluf, mindent megtesz, hogy megszabaduljon a mindenki mást elrettentő partiállatoktól.

A mallorcai település persze nem, csak a kormány vezethet be ilyen törvényeket, ők csak lobbizhatnak az ingyen pia ellen. A britek mellett az orosz, a német és a skandináv fiatalok körében is népszerű üdülőhely pedig úgy tűnik, tényleg mindent megtesz, hogy megszabaduljon a köztereken bulikázó, mindenki mást kiszorító fiataloktól.

Csak ők maradtak

A tilalom a fiatalokat visszautasíthatatlan ajánlatokkal bombázó helyi szórakozóhelyekre vonatkozna, és az italok minőségének kontrollja mellett a korlátlan alkoholfogyasztásnak is véget vetne - írja az Independent. A turizmusra ugyanis összességében nincsenek jó hatással a tomboló fiatalok: egyes becslések szerint nem kevesebb mint 49 százalékkal csökkent az utóbbi időben a magalufi nyaralások népszerűsége.

Átlagos bulika Magaluf utcáin
Átlagos bulika Magaluf utcáinFotó: Shutterstock

Már szexelni sem lehet…

A részeg turistáktól szabadulni vágyó üdülőhely már tavaly hozzálátott egyébként a rendcsináláshoz. Akkor egy 64 rendelkezésből álló törvénycsomagot fogadtak el, amely többek között a köpködést, az utcán pisilést/kakilást, illetve a köztereken és a közterekről jól látható helyeken kivitelezett - valószínűleg elég mókás látványt nyújtó - részeg üzekedést próbálta eliminálni.

Van másik!

A partizásnak nemet mondó zord és marcona magalufi hatóságok persze nem fogják tudni tartósan elrontani a britek kedvét. A Party Hard Travel (!) szerint valószínűleg az észak-krétai Mália kerül majd a bulizni vágyó fiatalok célkeresztjébe, náluk ugyanis Magaluf kiesése óta mintegy 400 százalékkal nőtt meg a máliai foglalások száma.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.