Trumpék karácsonyi puccba vágták a Fehér Házat

Talán még sosem tűnt ennyire rémisztő helynek az elnöki rezidencia, mint a szeretet ünnepén.

Erős a kontraszt a Fehér Ház tavalyi és idei karácsonyi díszlete között, míg Obamáék ügyeltek a környezettudatosságra és gazdaságosságra a díszítés során, addig Trumpék igencsak sajátosan értelmezték a feladatot. Ezt a fotót a vészjósló, horrorfilmbe illő dekorációról például Melania Trump szóvivője, Stephanie Grisham tette ki a Twittere a héten:

Tehát elfelejthetjük a Tótágast (a Stranger Things sorozatból), mivel 2017 legbizarrabb jelensége hivatalosan is a Fehér Ház és annak karácsonyi szelleme, ami egy sötét, alternatív dimenzióvá változtatta az elnöki rezidenciát. De a közösségi oldalakon voltak olyanok, akik szerint ez maga a Tiltott Rengeteg, ahol Voldemort (Harry Potter) megissza az egyszarvú vérét.

The decorations are up! @whitehouse is ready to celebrate! Wishing you a Merry Christmas & joyous holiday season!

Una publicación compartida por First Lady Melania Trump (@flotus) el

Melania Trump egyébként egy vékony aranyövvel átfogott Christian Dior ruhában és arany Manolo Blahnik cipőben szerepel a Fehér Ház karácsonyi videójában, a fazon pedig azért lehet ismerős, mert a First Lady hasonlót pakolt be az ázsiai turnéra is, csak iskolaköpenykékben.

#diordress #whitehouse #america #firtslady #melaniatrump #melaniatrumpstyle #washington #chicfirstlady

Una publicación compartida por Architecture,Jewelry&Fashion (@luxstyledesign) el

Te mit gondolsz Trumpék karácsonyi díszletéről?

Szerintem...

  • Hátborzongató 395
  • Kit érdekel 272
  • Tetszik, én is valami hasonlót képzeltem el idén karácsonyra 169
  • Jó lehet gyereknek lenni Trumpéknál 143
  • A gonosz dekoratőr tehet mindenről 128
  • Meghitt 54
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.