Melania Trump a katasztrófa sújtotta Texasba is tűsarkúban utazik

Melania és férje nem igazán gondolták végig, milyen üzenetet küld, ha ebben a helyzetben is magassarkúban díszeleg a first lady.

Texasban, ahol egy hét alatt 1 évnyi eső eshet és gyakorlatilag folyókká változtak az utak, minden bizonnyal valóban szükség van arra, hogy az elnök és a first lady is megjelenjen, ezzel is jelezve, hogy a kormány és a hatóságok nem hagyták magukra a Harvey hurrikán által megtépázott államot. A first ladynek, Melania Trumpnak ebben a helyzetben sikerült már a Fehér Háztól az elnöki párt Texasba szállító helikopterig vezető úton olyat húznia, amivel a fél országot magára haragította. 

GettyImages-840490082
Alex Wong / Getty Images Hungary

Merthogy Melania úgy döntött, ebben a helyzetben sem nézhet ki akárhogy, fel is használta a hurrikánt egy jó kis katasztrófa-chic szett megvillantására. A szokásos Dolce ruháit lecserélte ugyanis egy khaki bomberdzsekire, a magassarkúról viszont nem tudott lemondani, így hát egy hegyes orrú, méretes sarokkal ellátott tűsarkúban indult útnak a vízzel és sárral borított Texas felé.

GettyImages-840490136
Alex Wong / Getty Images Hungary

A Fehér Ház egy szóvivője megjegyezte ugyan azóta a dühös üzenetek és szalagcímek jelentette rossz publicitást orvosolandó, hogy a repülőn vált majd Melania, aki természetesen pakolt az útra és csak a repülőig vezető pár méteren tervezett divatbemutatót tartani.

Ez mindenesetre nem nagyon változtat azon, hogy egy katasztrófa sújtotta államba, ahol a kormányzó nemrég azzal a jótanáccsal volt kénytelen előállni, hogy mindenki, aki helyben marad, írja a karjára a társadalombiztosítási számát, nem biztos, hogy jó ötlet tűsarkúban útra kelni. 

GettyImages-840495028
Alex Wong / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Mustra