Trópusi minta: Jennifer Lopez vs. Chrissy Teigen

Az énekesnő és a modell is rajong a nagy mintáért és mély dekoltázsért. Szerinted melyiküknek áll jobban?

Legutóbb csillagos és flitteres estélyibe öltözött celebnőkről szavazhattatok, eheti “kinek áll jobban” posztunkban pedig két igazi nagyágyúról, Jennifer Lopezről és Chrissy Teigenről dönhettek, akik 17 év különbséggel vettek fel valami nagyon hasonlót!

A Huffington Post szúrta ki, hogy John Legend neje, Chrissy Teigen egy olyan trópusi mintás szettben nyaralt Velencében, ami hasonlít Jennifer Lopez híressé vált grammys Versace ruhájához.

Venice! @monicarosestyle @jrugg8 @allanface

Una publicación compartida de chrissy teigen (@chrissyteigen) el

A feltűnő dizájnerruhákért rajongó modell pizsamára hajazó együttesét feltételezheteőn a Kardashian-Jenner lányok által menesztett stylist, Monica Rose pakolta be neki a nyaralásra, bár azt Lopez estélyiruhájával ellentétben nem a Versace, hanem a szintén olasz F.R.S for Restless Sleepers dobta piacra és a leárazva 441 dollárt, körülbelül 114 ezer forintot kérnek érte a Farfetch webáruházában.

Íme az ikonikussá vált Versace estélyi 2000-ből.
Íme az ikonikussá vált Versace estélyi 2000-ből.J. Vespa / Getty Images Hungary

Egyébként érthető, hogy újra előkerült a trópusi minta, hiszen már jó ideje divatban van a korai 2000-es évek. Külön érdekesség, hogy Teigenhez hasonlóan Lopez is 31 éves volt, amikor a látványos ruha mellett döntött a 2000-es Grammy-díjátadón.

Szerinted kinek áll jobban a dekoltálzsvillantó leveles ruha, Teigennek, aki fejdísszel, napszemüveggel és karikafülbevalóval kombinálta, vagy Lopeznek, aki már 17 évvel ezelőtt hónaljig sliccelt luxuscuccban parádézott a vörös szőnyegen? Szavazz!

Kinek áll jobban a trópusi minta?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek