Úgy öltözünk az ősszel, mint a 2000-es évek elején

Nem viccelünk, a Kardashian-Jenner lányok már a Hilton nővérek 15 évvel ezelőtti cuccait koppintják.

Jó vagy rossz hír, de a 90-es évek mellett a korai 2000-es évek divatja is újra felfutóban van, az elmúlt néhány szezonban ugyanis egymást érték a kifutókon a 21. század első felének olyan slágerei, mint a necc harisnya, a logós póló, a kombinéruha, a choker nyaklánc, a bársony tréningruha, illetve a rózsaszín és a flitteres diszkós cuccok, amik 15 évvel korábban többek között a Hilton nővéreknek vagy Pamela Andersonnak köszönhetően lettek népszerűek.

Korunk Hilton lányai, azaz a Kardashian-Jenner testvérek és udvartartásuk szinte ugyanazokat a formákat, árnyalatokat és feltűnő kiegészítőket hordják, mint elődeik. Kendall Jenner például egy hasonló, 2,4 milliós Swarovski kristályokkal teleaggatott miniruhában ünnepelte meg 21. születésnapját, mint amilyenben Paris Hilton mutogatta magát 14 évvel ezelőtt – írja a Wmagazine.com.

Ezzel a lájkmágnes húzással pedig lavinát indított el, a tavalyi év utolsó nagy hajrájában több celebnő is beszerzett valami hasonlót csillogó luxusruhát. A galériára kattintva megnézhetitek, hogy mit lehelnének vissza a divatba a luxusmárkák és lecsekkolhatjátok azt is, hogy hogyan hordták akkor és most a 2000-es évek trendjeit a hírességek! De szavazhattok is arról, hogy mit gondoltok a jelenségről.

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Mustra