Ivás, fetrengés és kalapok az ascoti derbin

Mutatjuk az ascoti derbi legütősebb kalapjait! A klasszikusok mellett nagyot ment a halálfej, a kishableány és a paradicsomos tészta. Kattintsatok!

A napokban tartották Európa egyik legjelentősebb és legnagyobb sport-és társadalmi eseményét, az ascoti derbit, amin ezúttal is volt minden a verekedésen át Katalin hercegné áttetsző csipkeruhájáig. De persze mi ezúttal is a kalapfelhozatalt vártuk a legjobban.

Bár öt évvel ezelőtt valamelyest szigorodtak a hagyományosan 1711 óta megrendezésre kerülő derbi öltözködési szabályai, azért elborult és feltűnő kalapokban ezúttal sem volt hiány, míg a ruhák inkább az aktuális trendekhez igazodtak, azaz felkapott volt a virágminta, a fehér átlászó ruha, a rózsaszín, valamint a Pretty Woman pöttyök. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, milyen fejfedőket vállalt be az angol elit Ascotban, itt pedig lecsekkolhatják a Kentucky-i derbi legjobb koktélruháit!

Bónusz: szerzőnk, Zsófi személyesen is ellátogatott idén az ascoti derbire, az ő képei közül is válogattunk – és hamarosan jelentkezünk az ő személyes élménybeszámolójával az impozáns eseményről!

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek