A gyöngyfülbevaló Katalin hercegné kedvence

Továbbra is a gyöngyfülbevaló Katalin hercegné egyik kedvenc kiegészítője, olyannyira, hogy 2012 óta szinte az összes fontos eseményen, legyen az kerti parti, puccos fogadás, jótékonysági- vagy sportrendezvény, illetve keresztelő, ezt a kiegészítőt találta a legmegfelelőbbnek dizájnerruháihoz. A rajongás persze érthető, mivel a tisztaság és ártatlanság jelképének tartott gyöngy nagy rajongója volt Diana hercegnő, de II. Erzsébet is gyakran nyúl a visszafogott klasszikushoz.

“Jónéhány királynő személyes kedvence a gyöngyékszer, ami miatt Katalin is hajlik rá, hogy ezt viselje. Diana is nagy rajongója volt a gyöngynek, ezért sok olyan fotó készült róla, amikor ezt viselte a hivatalos útjain” – mondja a Thefinejewellerycompany.com ékszerszakértője, Rebecca Share, aki szerint az időtlen gyöngyfülbevaló minden korosztály számára kiváló alternatíva. Share arra is kitért, hogy a gyöngy amiatt is remek választás, mert a feltűzött és a kiengedett frizurához is passzol, ráadásul a kétgyermekes hercegné gyakran visel krémszínű ruhát és ebben az esetben a gyöngy még jobban kiemeli a bőre tónusát. De a gyöngy nagy előnye, hogy szinte minden árnyalathoz passzol, függetlenül attól, hogy az semleges vagy harsány.

A Sparkling Jewellery alapítója és vezetője, Sappho Brammar szerint csak még tökéletesebb képet fest a királyi család hölgy tagjairól, hogy egy olyan ékszer a kedvencük, ami a tisztaság és az ártatlanság szinonimája is egyben. Katalin hercegnéről is mindenki tudja, hogy milyen elegáns, de a csepp formájú gyöngyfülbevalóval finoman ráerősít erre.

A gyöngyfülbevaló ráadásul nem is olyan elérhetetlenül drága, mint azt gondolnánk. A Heavenly Necklaces például egy 58 fontos (kb.20.669 forint) 'Pearl and Diamond' néven futó fülbevalót küldött Middletonnak 2012-ben, amit azóta már számos eseményen viselt. A márka munkatársa, Belinda Scott azt állítja, hogy amióta az internetnek köszönhetően a világ rájött, hogy egy 58 fontos fülbevalóról van szó, azóta hetente adnak el belőle annyit, amennyit korábban egy év alatt szoktak. Scott a Daily Mailnek azzal is eldicsekedett, hogy Zsófia wessexi grófnőt nemcsak az ügyfelének, de barátjának is mondhatja, ezért számos alkalommal viselte már az ékszereiket az utazásai során.

Blogmustra