Testszínű fürdőruhában strandolunk idén

A Polyvore jelentése szerint a tavaly divatba hozott “meztelen” cipő és ruha trend 2017-ben beszivárgott a fürdőruhapiacra is, aminek köszönhetően az olyan látogatott webbutikok is tele vannak testszínű fürdőruhákkal, mint a Nordstrom, a Bloomingdales és az Asos.

A több millió felhasználót számláló oldal, ami tud egys-mást az emberek keresési szokásairól, azt állítja, hogy 145 százalékkal nőtt meg az igény a bőrszínű fürdőruhákra, tehát valóban érdemes lehet befektetni egy ilyen bikinibe a szezonban.

Valószínűleg nem okoznak meglepetést azok a celebek sem, akiknek a trendet köszönhetjük, mivel mint annyi mindent, ezt is a Kardshian-Jenner-West klán hozta divatba. Utóbbi a tavalyi divat héten szinte csak ilyen tónusú ruhákat mutatott be, míg Kim Kardashianról és Kylie Jennerről le sem lehetett vakarni a nude színű ruhákat az elmúlt pár szezonban. Ennek tudatában pedig nem csodáljuk, hogy a fél világ rákapott az őrületre.

KIM IN MEXICO (2) #kimkardashian #kiminbikini #mexico #kiminmexico #nudebikini

Una publicación compartida de KARDASHIAN & JENNER STYLE (@kardashian_jenner_outfits) el

A legtöbb márka kollekciójában megtalálhatjuk a bőrárnyalatunkhoz legjobban illő bikinit, legyen az ázsiai, afro-amerikai vagy éppen kreol bőrszín. Bár a hazai boltok a H&M kivételével még nem pakolták ki a fürdőruha kollekcióikat, várhatóan a Mango és a Zara sem hagyja majd ki a pucér trendet a szezonban.

A H&M-ben egyébként 3490 forintról indulnak a nude bikinialsók, a felsőkért átlagosan 4990 forintot kérnek. A Nasty Gal oldalán 15 ezer forint körül vannak a fesztiválszezonra is bevethető bikinik, míg az Asosnál körülbelül 20 és 50 ezer forintot kérnek egy teljes szettért.

Reméljük, hogy nem pattan ki senkinek az agyából, hogy milyen jó lenne mellbimbót nyomni a testszínű bikinifelsőre...

Go Nude. In our Capri scoop neck bikini top and St Bart's bikini brief. Click link in bio to make it yours www.stormswim.com

Una publicación compartida de STORM (@stormswimwear) el

Tehát 2017 nyarán az ilyen árnyalatú fürdőruhák váltják a neonszínű, a virágmintás és a tengerészes fürdőruhákat a sorban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek