Kövesse velünk élőben a Bocuse d'Or döntőjét!

Percről perce közvetítés a Bocuse d'Or döntőjéről

Edicsek
ermiz
Edicsek
ermiz

Összefoglaló

Percről percre Kövesse velünk élőben a Bocuse d'Or döntőjét!

A versenyen 24 ország vesz részt, Magyarországot Széll Tamás képviseli. Commis-ja Szabó Kevin, a coach Vomberg Frigyes.
Széll megnyerte az európai döntőt, ezzel kvalifikálta magát a versenybe.
A csapatnak 5 óra 35 perce van elkészíteni az ételsort, ami egy húsos és egy vegán tálból áll.
A húsos étel alapanyaga a Bresse-i csirke, amit mi is kipróbáltunk.
Minden ország delegál egy zsűritagot, a legalacsonyabb és legmagasabb pontszámot adó zsűritag pontjait automatikus törlik. Mi Hamvas Zoltánt a Bocuse Akadémia elnökét neveztük a zsűribe.
A konyhára csak ellenőrzött termékek kerülhetnek be.
A műsorvezető Jókuti Világevő András lesz, aki az európai döntőt is vezette.
Magyarország ételeit a versenynek helyt adó kiállításon is meg lehet kóstolni, libamájjal, mangalicával és borokkal próbáljuk lenyűgözni a világot.
Ha összefogunk van esélyünk! Legalábbis arra, hogy megnyerjük a legjobb plakát díját, harmadszor is. Szavazni itt lehet!
    ← Vissza a közvetítéshez
  • rajzolni. Mutatom is a tárgyi bizonyítékot! Az ő versenyzőjük Laurent Lemal, akinek van Michelin-csillaga, és már 2015-ben is ő indult a versenyen,és akkor járt először Budapesten, hogy mesterkurzust tartson a  a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar vendéglátás és szálloda szakirányos hallgatóinak. A menü akkor kacsamáj pastrami volt fűszeres páclével.  Lemal a májusi döntőn a 4. helyen végzett, és bezsebelte a legszebb hústál díját is. Lemal szeret versenyezni, ő lett ugyanis a nyertese a Dél-Mediterránium Ínyenc Tehetségei versenynek és a 2015. évi Franciaország Legjobb Szakemberének versenyén is az élmezőnyében végzett.Lemal  a Domaine Biberach szövetkezet szakácsa Bélestában, a Pirreneusok keleti felén.


  • A közvetítés további bejegyzései:
Új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
Érdekességek