rajzolni. Mutatom is a tárgyi bizonyítékot! Az ő versenyzőjük Laurent Lemal, akinek van Michelin-csillaga, és már 2015-ben is ő indult a versenyen,és akkor járt először Budapesten, hogy mesterkurzust tartson a a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar vendéglátás és szálloda szakirányos hallgatóinak. A menü akkor kacsamáj pastrami volt fűszeres páclével. Lemal a májusi döntőn a 4. helyen végzett, és bezsebelte a legszebb hústál díját is. Lemal szeret versenyezni, ő lett ugyanis a nyertese a Dél-Mediterránium Ínyenc Tehetségei versenynek és a 2015. évi Franciaország Legjobb Szakemberének versenyén is az élmezőnyében végzett.Lemal a Domaine Biberach szövetkezet szakácsa Bélestában, a Pirreneusok keleti felén.