Ismerje meg a Kardashian-klán házi stylistját!

Míg Elle Fanning öltöztetőnője hercegnős ruhákban turnéztatta a szőke színésznőt a filmpremiereken, addig a Kardashian-Hadid família házi stylistja, Monica Rose inkább a saját, kissé lotyós, kilencvenes évekre emlékezető stílusát “erőlteti rá” celeb barátnőire és formálja ezzel a közösségi oldalakon szocializálódott generáció ízlését.

Annak ellenére, hogy Kanye West stílusa kétségtelenül meglátszik Kim Kardashian ruhatárán, valójában a két gyermekes Los Angeles-i stylist a felelős a család és annak baráti körének öltöztetéséért. Sőt, még a három éves North West egy-két emlékezetesebb szettjét is Rose állította össze – írja a Fashionista.com a stylistról, akinek ügyfélkörébe olyan “jó csaj” hírességek tartoznak, mint Kim, Khloe, Kourtney és Kris Kardashian, Kendall és Kylie Jenner, Gigi és Bella Hadid, Chanel Iman, valamint Chrissy Teigen, de az A-listás celebnők mellett Rose még egy ékszerkollekciót is piacra dobott az elmúlt időszakban Sarah Chloe ékszertervezővel.

Sister sister @gigihadid @bellahadid **#STYLEDbyMonicaRose #gigihadid #bellahadid

Una foto publicada por M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) el

Rose újabban már nemcsak Kim Kardashian stílusát egyengeti, mivel neki köszönhetően lett olyan gyorsan stílusikon Kendall Jennerből is, akinek javarészt haspólókat, túlméretezett kabátokat, laza nadrágokat válogat össze a hétköznapokra, de neki köszönhetjük Kylie ceruzaszoknyás időszakát, ahogy a Puma kampányban is segítségére volt az arcváltáson átesett celebnek.

A stylist határozta meg Khloe Kardashian külsejét is a valóságshow-sztár legújabb, mindössze egy szezont megélt talk showjában, a “Kocktails with Khloe-ban”, így a mélyen dekoltált felsőknek, testhez álló ruháknak és szupermini szoknyáknak köszönhetően a nézők is megcsodálhatták a celebnő adottságait.

When comfort meets style ** @chaneliman Top @vivianchan_official ** Pants: @fearofgod ** Coat @nililotan ** Shoes @gianvitorossi ##superbowlweekend #STYLEDbyMonicaRose #ChanelIman

Una foto publicada por M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) el

“Sosem volt nézeteltérésünk” – nyilatkozta az öltöztetőről Kris Jenner idén februárban, ami lássuk be, nem kis teljesítmény egy ilyen híresen hisztis család esetében, mint a Kardashianék. Bár minden hírességnek megvan a saját stílusa, azért Rose hatása könnyen észrevehető az általa összeállított szetteken. Nagy rajongója ugyanis a 90-es éveknek és előszeretettel használ semleges színpalettát a ruhák kiválasztásánál, miközben szem előtt tartja az ügyfél testalkatát és egyéniségét is.

“Mindig széles választékot hozok magammal és azokból mutatok rá az én személyes kedvenceimre” – állítja Rose, aki szerint a ruhák kiválasztása egy szoros együttműködési folyamat része, mivel számára is fontos, hogy az ügyfeleik jól érezzék magukat a rájuk adott darabokban.

** Airport Steez @kendalljenner #STYLEDbyMonicaRose #KendallJenner

Una foto publicada por M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) el

“Az én védjegyem jellemzően a bizalom. Az ügyfeleimben az a közös, hogy mind szexi, elegáns és laza jócsajok. Ezeket a jelzőket figyelembe véve kapcsolom össze a stílusukat a 90-es évek hangulatával. Én a 90-es években voltam kamasz, így egy kis modern csavarral mindig jelen van az életemben ez az időszak” – magyarázza a stylist, aki Gigi Hadidnak például gyakran választ fiúsabb darabokat, bomberdzsekit vagy Adidas melegítőt, de tetőtől talpig Adidasban már Kendall Jenner is látható volt a Los Angeles-i repülőtéren.

After Party Vibes * #STYLEDbyMonicaRose

Una foto publicada por M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) el

És mint mindent, amit a Kardashian / Hadid lányok tesznek vagy mondanak, úgy koppintják a fiatal lányok a celebnők öltözködését is, főként az Egyesült Államokban. Ennek tudható be többek között, hogy a Monica Rose által divatba hozott kiegészítők valamilyen formában felbukkantak a Balmain és a Lanvin kifutóján, illetve Selena Gomezen és Emily Ratajkowskin is az elmúlt időszakban. Sőt, a stylist hatása egyértelműen érezhető a Forever 21 által piacra dobott miniruhákon, sportos együtteseken, bő ingeken, kombinéruhákon és chocker-nyakú felsőrészeken is.

“Szerintem ez nagyon hízelgő. Nem igazán veszek erről tudomást, mindaddig, míg nem hívják fel rá a figyelmemet emailben vagy nem tagelnek be az Instagramon ‘inspired by Monica Rose’ (Monica Rose inspirált) hashtaggel" – mondja szerénykedve a celebnők kedvenc stylistja, akit a Facebookon ide kattintva, az Instagramon pedig ide kattintva követhet be.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek