Elkezdődött a leárazás!

Majdnem napra pontosan egy éve is ugyanekkor kezdték a leárazást a fast fashion boltok, és akárcsak 2015-ben, idén is elsők közt van a Mango, de most a H&M nem hagyta, hogy többen beelőzzék, úgyhogy a bolt fele hét eleje óta már 3-5 ezer forintra leárazott nyári ruhákkal ven tele.

A H&M-nél rengeteg szoknya és short kapható 4 ezer forintért, ráadásul a legújabb trend szerintiek, de ugyanígy rengeteg a nyáriruha és a leárazott cipő is. Ha épp pulóverre vagy blézerre vágyna, az is van, és nem csak a nők járnak jól! A férfiosztályon talán még több a jó leárazott cucc, mint a nőin. Online is elkezdődött a leárazás, úgyhogy ha nincs kedve a próbafülkéhez sorba állni, házhoz is rendelheti olcsósított nyári ruhatárát – ingyenes a szállítás.

A Mango sem viccel, 50%-os kedvezményt hirdetnek, igaz, ez azért nem mindig pont 50%, van, hogy csak párszáz forintot tudunk spórolni, de van olyan ruha, ami 9 helyett már csak 4 ezer forintba kerül. A táskák közt érdemes most körülnézni, mert azok közül sok nagyon megéri már az árát, de elegáns ruhákat és blézereket is vehet akciósan – nézzen körül a galériában, kerestünk pár szép ruhát mindkét üzletben! A férfiak ennél a márkánál csak online tudnak válogatni, de legalább valahogy tudnak!

Oszd meg másokkal is!
Mustra